Break The Cycle 200

MicrosoftTeams-image (6) copy

Hva er Break the Cycle 200?

BTC 200: Oslo er en sykkeltur på 200 miles, double century, 321 km, som har som mål å øke bevisstheten om moderne slaveri, og samle inn penger til Hope for Justice sitt arbeid mot moderne slaveri, som både i Norge og resten av verden jobber for å identifisere og redde ofre, samt gi profesjonell oppfølging til mennesker som har blitt utsatt for utnyttelse.  

Deltakeravgiften dekker utgiftene til arrangementet, mat og drikke til syklister, BTC200 T-skjorte,  BTC200-sykkeltrøye og en eventyrlig dag!  

I tillegg til våre fantastiske partnere som gi penger til saken, ber vi deg sette opp din personlige innsamlingsaksjon på Facebook til Hope for Justice Norge. Når du melder deg på vil du få informasjon om arbeidet til Hope for Justice og informasjon om hvordan du lykkes med både innsamlingen din og den fysiske utfordringen – Break the Cycle 200

Alle innsamlede midler går til arbeid med å bekjempe moderne slaveri.  

Bli med! Sammen, utfordrer vi oss selv, for å hjelpe mennesker som står i mye større utfordringer. 

 321 kilometer // Ett mål // bekjempe moderne slaveri  

Påmeldingsinfo

  • «200 / Double Century» ca 321 km  

Deltakeravgiften på 2000 kr inkluderer en t-skjorte, sykkeltrøye, proviant, service og støtte gjennom løpet, inkludert festmåltid ved målgang 

(Når du har registrert deg, vil du motta en e-post fra Hope for Justice med instruksjoner som hjelper deg med å sette opp en Facebook innsamling til Hope for Justice sitt arbeid mot moderne slaveri) 

Klikk her for melde deg på.

  • «100 / Century»ca 160 km  

For deltakere som ønsker å bli med på halve distansen. Deltakeravgiften på 2000 kr inkluderer en t-skjorte, sykkeltrøye, proviant, service og støtte gjennom løpet, inkludert et måltid etter rittet 

(Når du har registrert deg, vil du motta en e-post fra Hope for Justice med instruksjoner som hjelper deg med å sette opp en Facebook innsamling til Hope for Justice sitt arbeid mot moderne slaveri) 

Klikk her for melde deg på.

Innsamling

Sammen med våre fantastiske partnere som alle har donert et beløp til Hope for Justice sitt arbeid ønsker vi be alle deltakere om å bidra til å øke bevisstheten omkring moderne slaveri og til å opprette en innsamlingsaksjon gjennom Facebook. 

(Hvis du ikke har en profil på Facebook, eller ikke ønsker å bruke profilen din til dette formålet, kan du bruke Hope for Justice sitt eget Break the Cycle 200 Vippsnummer til innsamlingen) 

Vi vil gi deg verktøyene og informasjonen du trenger for å lykkes med innsamlingen. Du deler historien og forteller venner og familie om hvorfor du har tatt på deg denne utfordringen.